OPREMITE STAN - OSTVARITE SAN. KUPUJTE ORIGINAL

Pregledajte naš veliki izbor garnitura, ležajeva, kauča, kuhinja, ormara i još mnogo toga. Dajte vašem domu elegantanu notu i kupujte po pristupačnim cijenama. Iskoristite sve uzbudljive ponude i popuste u našem salonu. Možete kupiti proizvode nameštaja izrađene od 100% prirodnog materijala - punog drveta ili iz različitih kombinacija koje odgovaraju vašim zahtevima.

Pregledajte popularne kategorije
Nudimo veliku kolekciju namještaja za kupovinu. Garancija kvaliteta.

 

Nameštaj za dnevne sobe
Bilo da se radi o druženju, odmaranju, gledanju filmovima ili igrama, svi se okupljaju u dnevnoj sobi. Učinite je prijatnom i uživajte u svom vremenu sa neverovatnom ponudom namještaja za dnevne sobe.

Nameštaj za spavaće sobe
Spavaća soba je neophodna i ne može se preskočiti.
Sa našom briljantnom kolekcijom ležajeva različitih veličina i nameštajem za dopunu vaše spavaće sobe, vreme je da uhvatite svoje snove.

Nameštaj za trpezarije
Već godinama trpezarija je bila srce i ognjište vašeg doma. Ne dozvolite da izgubi svoj šarm. Okupite svoju porodicu i uživajte u delikatesima, birajući za kuću samo najbolji asortiman setova za obedovanje.

Saloni
TC Zmaj Autoput E70 18,
11000 Beograd-Zemun, RS
Tel. 011 412 0801

Kej Skopskih Žrtava Bb,
36300 Novi Pazar, RS
Tel. 020 386 884
Veleprodaja
Tel. 065 856 4866
Nameštaj po meri
Tel.  062 193 1712
TDF Garniture
Ugaone Garniture
Trosedi
Francuski ležajevi
Kauči
Fotelje
TV Regali
Kuhinje
Klizni ormani
Opremanje objekata
Ostale kategorije

 

DRVOTEKS - ZVANIČNI PARTNER SARA MALOPRODAJNIH OBJEKATA NAMEŠTAJA

Za eventualne greške u informacijama ili propuste na prikazu ne preuzimamo odgovornost. Cene su orijentacione. Cene su sa PDV-om, u dinarima i nije uračunata dostava i montaža. Slika je isključivo simbolički prikazana. Za više informacija obratite se direktno prodavcu u maloprodajnim objektima.

 

All Rights Reserved © Sara Nameštaj

Web Design #NPNET feat. Amel Omerović