OPREMITE STAN - OSTVARITE SAN. KUPUJTE ORIGINAL

Pregledajte naš veliki izbor garnitura, ležajeva, kauča, kuhinja, ormara i još mnogo toga. Dajte vašem domu elegantanu notu i kupujte po pristupačnim cijenama. Iskoristite sve uzbudljive ponude i popuste u našem salonu. Možete kupiti proizvode nameštaja izrađene od 100% prirodnog materijala - punog drveta ili iz različitih kombinacija koje odgovaraju vašim zahtevima.

Pregledajte popularne kategorije
Nudimo veliku kolekciju namještaja za kupovinu. Garancija kvaliteta.

 

Nameštaj za dnevne sobe
Bilo da se radi o druženju, odmaranju, gledanju filmovima ili igrama, svi se okupljaju u dnevnoj sobi. Učinite je prijatnom i uživajte u svom vremenu sa neverovatnom ponudom namještaja za dnevne sobe.

Nameštaj za spavaće sobe
Spavaća soba je neophodna i ne može se preskočiti.
Sa našom briljantnom kolekcijom ležajeva različitih veličina i nameštajem za dopunu vaše spavaće sobe, vreme je da uhvatite svoje snove.

Nameštaj za trpezarije
Već godinama trpezarija je bila srce i ognjište vašeg doma. Ne dozvolite da izgubi svoj šarm. Okupite svoju porodicu i uživajte u delikatesima, birajući za kuću samo najbolji asortiman setova za obedovanje.

TDF Garniture
Ugaone Garniture
Trosedi
Francuski ležajevi
Kauči
Fotelje
TV Regali
Kuhinje
Klizni ormani
Opremanje objekata
Ostale kategorije

 

DRVOTEKS - ZVANIČNI PARTNER SARA MALOPRODAJNIH OBJEKATA NAMEŠTAJA

Za eventualne greške u informacijama ili propuste na prikazu ne preuzimamo odgovornost. Cene su orijentacione. Cene su sa PDV-om, u dinarima i nije uračunata dostava i montaža. Slika je isključivo simbolički prikazana. Za više informacija obratite se direktno prodavcu u maloprodajnim objektima.

 

All Rights Reserved © Sara Nameštaj

Web Design #NPNET feat. Amel Omerović